The Bodyguard de Musical komt terug!

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 566
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36

The Bodyguard de Musical komt terug!

Bericht door Roxmarie »

The Bodyguard de Musical komt terug!

Het lijkt erop dat Stage Entertainment The Bodyguard de Musical laat terugkeren in het Beatrix Theater. De producent deed een auditieoproep voor de musical in het theaterseizoen van 2023. Wanneer de show precies weer te zien is, is nog niet bekend.

De musical ging in september 2015 in première in het Utrechtse Beatrix Theater. In 2017 viel het doek. In die periode kwamen er meer dan 850.000 mensen kijken en zagen onder meer Romy Monteiro (in de hoofdrol van Rachel Marron), Carolina Dijkhuizen, Bram Blankestijn, Mark van Eeuwen en Patrick Martens op het podium.

The Bodyguard is gebaseerd op de succesfilm met Whitney Houston en Kevin Costner uit 1992. Het is een wereldberoemd verhaal vol romantiek en glamour!

Zie de originele website voor meer informatie:
https://www.theater.nl/nieuws/the-bodyg ... omt-terug/
Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 566
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36

The Bodyguard nieuwe castleden

Bericht door Roxmarie »

https://www.theater.nl/nieuws/nieuwe-ca ... ndgemaakt/

Nieuwe castleden musical The Bodyguard bekendgemaakt

Stage Entertainment heeft een zestal nieuwe castleden voor The Bodyguard onthuld. Nurlaila Karim, Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers, Steven Roox en Noah Blindenburg maken vanaf eind maart hun opwachting in de musicalproductie met de hits van Whitney Houston.

De hoofdrollen van popster Rachel Marron (Nyassa Alberta) en bodyguard Frank Farmer (Tarikh Janssen) waren al een tijdje vergeven, maar nu is ook een groot deel van de overige castleden bekendgemaakt. Nurlaila Karim duikt - net als in 2016/2017 - in de huid van Nicki Marron. Ook de rol van Noah Blindenburg verdient een speciale vermelding: Blindenburg is wereldwijd de eerste actrice die de van oorsprong mannelijke rol van Marrons manager op zich mag nemen.

De rollen van de stalker, Sy Spector, Tony Scibelli en Ray Court worden respectievelijk vertolkt door Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers en Steven Roox.
The Bodyguard

The Bodyguard is een musical, popconcert, thriller en love story in één. Popster Rachel Marron wordt bedreigd door een stalker, waarop ze de hulp inschakelt van CIA-agent Frank Farmer. Zijn opdracht is simpel: Rachel beschermen. Door de vele tijd die ze samen doorbrengen vecht Farmer echter niet alleen meer tegen de stalker, maar ook tegen zijn eigen gevoelens voor Rachel.

The Bodyguard is vanaf 24 maart tot en met 27 augustus exclusief te zien zijn in het Beatrix Theater in Utrecht.

https://www.stage-entertainment.nl/nl/s ... /bodyguard
Plaats reactie