Nick en Simon uit elkaar

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 335
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36

Nick en Simon uit elkaar

Bericht door Roxmarie »

Het Volendamse duo Nick en Simon hebben afgelopen week hun einde samen aangekondigd.
De komende periode zal gebruikt worden voor een reeks concerten.

Nick Schilder en Simon Keizer zullen vanaf het voorjaar 2023 stoppen als muzikaal duo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo-aspiraties. Hun samenwerkingsband bij het maken van televisieprogramma’s zal overigens gewoon gecontinueerd

Het nieuwsbericht op hun officiële website.

26 augustus 2022 AFSCHEIDSCONCERT 'NU OF OOIT'

NICK & SIMON STOPPEN ALS MUZIKAAL DUO

Onder de naam “Nu Of Ooit” zullen Nick & Simon een aantal afscheidsconcerten gaan geven. Te beginnen met clubshows verspreid over het land. 11 maart 2023 staan zij met band in Hedon Zwolle, 24 maart in Victorie Alkmaar en 25 maart in Metropool Hengelo. Tot slot gaan zij op 10 april 2023 op een knallende manier eindigen in Ahoy! [UPDATE] Na de aankondiging was het eerste afscheidsconcert al snel uitverkocht. Nu zijn 8 en 9 april hierbij gekomen, waarbij 8 april ook reeds uitverkocht is! Bekijk alle speeldata en bestel nu snel tickets op NTK.nl.Onder de naam “Nu Of Ooit”​​​​​ zal er ook op 4 November 2022 samen met Warner Music een verzamel-cd (3CD) verschijnen met daarop een overzicht van al hun hitsingles door de jaren heen. Uiteraard inclusief de huidige single “Leef de Dag”. In een 2 LP versie van “Nu Of Ooit” komt een selectie van hun grootste hits gelijktijdig op vinyl uit.De komende maanden zijn Nick & Simon bovendien zeer uitgebreid door het hele land te vinden. Een aantal festivaloptredens staan nog op de agenda. Ook de shows met The Streamers in het Olympisch Stadion passeren de revue! Het tweede deel van de doorgeschoven grotendeels uitverkochte “Nick & Simon & Garfunkel” theatershow concerten zal vanaf 11 september weer van plek gaan.

Op maandag 29 augustus aanstaande zullen Nick & Simon bij Jinek eenmalig uitleg geven en vertellen over hun plannen.

https://nickensimon.nl/updates/nu-of-ooit/


Enkele live optredens.
https://youtu.be/CAqAEDW38wU

https://youtu.be/ihHXr1n4fdI

https://youtu.be/rcpwAK1iMzM
Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 335
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36

Re: Nick en Simon uit elkaar

Bericht door Roxmarie »

Interview Nick en Simon

https://www.nu.nl/294973/video/bekijk-h ... simon.html

Nick & Simon gaan uit elkaar omdat Simon Keizer geen toekomst meer ziet in het duo. De zangers ontkenden maandagavond in de talkshow Jinek dat er sprake is van ruzie tussen hen.
Plaats reactie