Per Gessle (Zanger van Roxette, solo) - Unplugged

Enkel groepen of zanger/es die op het podium staan mag hier geplaatst worden.
Gebruikersavatar
Roxmarie
Berichten: 335
Lid geworden op: 13 apr 2022, 09:36

Per Gessle (Zanger van Roxette, solo) - Unplugged

Bericht door Roxmarie »

Vorig jaar zomer in corona tijd wilde Per Gessle de zanger van Roxette iets anders doen.

Hij trad op in het hotal waar hij mede eigenaar van is (Hotel Tylosand in Halmstad).
En gaf daar een aantal Unplugged concerten. Dat liep ondanks corona aardig storm. Dus geen kaarten weten te krijgen. Maar er kwam hoop in het najaar werd er een vervolg op deze unplugged concerten aangekondigd. Daar moest ik heen. En zo reisde ik in december voor de eerste maal met het vliegtuig naar Zweden om en mijn vriendin en het concert van Per Gessle in Örebro te gaan bezoeken. Helaas werd het concert vanwege een keelontsteking bij Per geannuleerd. Ik kon niet meer annuleren en ben toch gegaan. Fijn met mijn goede vriendin opgetrokken. En terwijl ik daar was, een vlucht geboekt voor januari. Echter deze werd vanzwege strengere restricties geannuleerd. Dus deze vlucht kunnen annuleren, en eind april kon ik weer richting Zweden om nu dan daadwerkelijk het concert te gaan zien. En het was geweldig. Zo mooi om een concert vanaf de 2e rij, heerlijk zittend mee te maken. Lang staan, is een drama voor mijn lijf, dus dit was een verademing.

Ondertussen is er op de Zweedse concert een gedeelte van het concert uitgezonden op tv wat op 5 mei heeft plaatsgevonden.
En Akustisk Konsert Med Per Gessle - Live at Karlskrona 5 may 2022

https://www.youtube.com/watch?v=H2z7etJ8i_k


Het concert waar ik zelf bij was, heb ik ook getracht de audio op te nemen, en daarvan heb ik een video gemaakt. Maar dat is in vergelijking met een officiële opname natuurlijk niet om te horen.
https://www.youtube.com/watch?v=C8fdAcDRdKM

Wel heb ik eigen foto's ervoor gebruikt.
Plaats reactie